Amerikansk kultur i skolehøjde

I dette foredrag giver Tim eleverne et anderledes indblik i amerikansk kultur

Et sjovt foredrag om amerikansk kultur og kulturforskelle målrettet skole-, gymnasie og handelsskoleelever

I dette foredrag om amerikansk kultur giver amerikanskfødte Tim Metz eleverne et anderledes indblik i "Guds eget land". Selvom Tim har boet i Danmark i mange år, slår tungen stadigvæk krøller, når han forsøger sig med et "rød grød med fløde". Levering er let spiselig og ikke mindst underholdende, som holder eleverne fanget. Men tag ikke fejl. Eleverne bliver også beriget med vigtige informationer og fakta om amerikansk kultur i løbet af foredraget.

Fra øst til vest og fra rig til fattig

Tim tager deltagerne med på en kulturel rejse, som når forbi det amerikanske velfærdssystem, de amerikanske værdier, skolesystemet i USA og meget, meget mere. Med sine fødder solidt plantet i både dansk og amerikansk kultur, viser Tim eleverne forskellene mellem Danmark og USA, og krydret med sjove historier og anekdoter får deltagerne samtidig et billede af, hvordan det amerikansk samfund gradvist har infiltreret det danske.

Tilpasset og perspektiveret

Foredraget afholdes på engelsk og tilpasses altid niveauet for det pågældende klassetrin (fra 7 klasse og op). Samtidig giver foredraget ofte anledning til det videre arbejde i klasserne om amerikansk kultur, integration, kultursammenstød samt kulturforståelse.

På udkig efter noget helt andet?

Tim Metz er kyndig i andre emner end kulturforståelse og amerikansk kultur. Du kan også booke ham til et foredrag om forandringer eller humor på arbejdspladsen.

Du kan også tage et kig på YouTube og opleve Tim for for udblæsning i 5 minutter som taler på Ignite konferencen.