Forandring

Et sjovt foredrag målrettet medarbejdere om at møde forandringer på jobbet med et åbent sind

Forandring på arbejdspladsen er de fleste medarbejderes største frygt. For hvorfor kan tingene ikke bare blive ved med at være, som de altid har været? Som vi nu engang har vænnet os til dem! Det spørgsmål svarer Tim på i dette foredrag.

Forandring fryder

Fokus i dette underholdende foredrag er på de mange fordele, enhver forandring kan føre med sig. Både for den enkelte medarbejder og for arbejdspladsen som helhed. Tim viser, at det nye – som måske virker farligt – sagtens kan være meget bedre end det gamle.

“Jamen, vi plejer…”

Med afsæt i en række af Tims personlige anekdoter og historier fra såvel danske som amerikanske arbejdspladser gør han op med “Det-kan-vi-ikke-kulturen”. Han viser, hvordan denne tankegang dræner medarbejderne for kreativitet og arbejdspladsen for udvikling. I stedet slår han et slag for en kultur, hvor medarbejderne indimellem stopper op for at stille sig selv og hinanden spørgsmålet: “Kan vi egentlig gøre det her anderledes?”

Nye øjne

Som amerikaner bosat i Danmark retter Tim i foredraget et anderledes, humoristisk og skævt blik på den danske medarbejder- og virksomhedskultur. Det gør ham i høj grad i stand til at se tingene ‘udefra’ samt at tegne et billede af den typiske danske medarbejder. Et billede, som ofte kan fungere som en både velmenende og kærlig øjenåbner for mange deltagere til foredraget.

På udkig efter noget helt andet?

Tim Metz er kyndig i andre emner end forandring. Du kan også booke ham til et foredrag om humor på arbejdspladsen eller amerikansk kultur (fortrinsvis for skoler).

Du kan også tage et kig på YouTube og opleve Tim for for udblæsning i 5 minutter som taler på Ignite konferencen.

Udtalelse

"IT-funktionen i Chr. Hansen A/S kickstartede sin globaliseringsproces med assistance fra Tim Metz. IT-funktionen tæller medlemmer fra seks lande med forskellig kulturel baggrund. Vi havde behov for en uafhængig instans, der med vid, erfaring og humor, kunne få os til at le afvæbnende af os selv, uden at tabe det forretningsmæssige mål af syne. Tim Metz indfriede til fulde vores forventninger."- Poul Mols Poulsen, ITS Manager hos Chr. Hansen A/S.

Pris

Prisen for foredraget kan variere. Derfor er det bedst at sende mig en email for at få en nøjagtig pris.

Forandringer i dagens arbejdsliv er uundgåelige. Tim tager dig i hånden og giver dig og dine kollegaer redskaber til at give forandringer et positivt spin!