Foredrag om humor

Tag det gode humør med på arbejde

Tim vil i dette foredrag tage udgangspunkt i at vi bruger 1/3 af vores vågne timer på arbejde - hvorfor så ikke gøre det til de sjoveste 8 timer i døgnet?

Vi bruger i gennemsnit en tredjedel af vores vågne timer på arbejdspladsen. Så hvorfor ikke have det sjovt, mens vi er der?

Præcis sådan lyder Tim Metz’ centrale pointe i dette foredrag om humor, hvor han viser sine deltagere, hvordan humor og positivitet blandt medarbejdere og kolleger er én af nøglerne til en sund og produktiv arbejdskultur.

Friske øjne

Som amerikaner bosat i Danmark i flere end 30 år formår Tim med en velmenende distance at rette et anderledes og underholdende blik på den danske medarbejderkultur. Tim ser de ting, vi andre overser, og med sjove og personlige anekdoter gør han det tydeligt, hvordan det gode arbejdsmiljø ofte bliver skabt af de helt små ting. Et smil, når du møder kollegerne om morgenen, en sjov historie i frokostpausen eller et klap på skulderen, når en kollega har fortjent det – eller har brug for det.

Humor og arbejdsglæde er et fællesansvar

En sund arbejdskultur skal altid understøttes af arbejdsgiver og ledelse, men det fratager ikke den enkelte medarbejders individuelle ansvar. Med afsæt i Tims egne erfaringer fra en række arbejdspladser både i Danmark og USA, blandt andre hos LEGO, United Airlines og Wells Fargo Bank, giver han derfor deltagerne konkrete råd og værktøjer, som viser dem, hvordan man som individuel medarbejder kan bidrage positivt til arbejdsfællesskabet.

På udkig efter noget helt andet?

Tim Metz er kyndig i andre emner end humor. Du kan også booke ham til et foredrag om forandringer på arbejdspladsen eller amerikansk kultur (fortrinsvis for skoler).

Du kan også tage et kig på YouTube og opleve Tim for for udblæsning i 5 minutter som taler på Ignite konferencen.

Udtalelse

"Tim løste opgaven helt i tråd med vores brief og forventninger i øvrigt. Feedbacken fra deltagerne på dagen har været meget positiv, så vi vil huske ham, når et lignende behov forhåbentligt vil opstå i fremtiden."

- Kristian Bang, HR-specialist, Amcor Flexibles A/S

 

Pris

Prisen for foredraget kan variere. Derfor er det bedst at sende mig en email for at få en nøjagtig pris.

Tim Metz taler om hvordan humor kan gøre en forskel på arbejdspladsen